Vulkan er et brandingbureau. Vi skaber stærke og relevante brands og koncepter i tæt samarbejde med vores kunder. Bliv opdateret på de seneste nyheder herunder.

 • Nyhed

  Lokal kampagne skal styrke RealMæglerne Aarhus

  Vi har udviklet ny kampagne til ejendomsmæglerne, der via konceptet “Ingen binding” giver kunderne 100% frihed i boligsalget. Kampagnen aktiveres på tværs af platforme – fra sociale medier til det lokale bybillede i Aarhus.

 • Nyhed

  Vulkan skal hjælpe organisationen Wawcas med branding

  Wawcas er en organisation, der ønsker at give fattige kvinder styrken til at bryde deres sociale arv og forandre daglig kamp til varig fremgang. De skaber fundamentet, hvorpå fattige kvinder i fællesskab bygger værdige liv med egne virksomheder og skolegang for deres børn. Vi er glade for, at kunne støtte den gode sag!

 • Nyhed

  Nyt kampagnesite til RealMæglerne Aarhus

  Vi har udviklet en ny kampagneplatform til de Aarhusianske ejendomsmæglere, der skal fungerer som et værktøj i arbejdet med branding i lokalområdet, som et supplement til kædens overordnede branding indsats.

 • Nyhed

  Hoptimist sparker Alka Superligaen i gang

  Vi har udviklet tv-spots til Hoptimist Supporters, der er ny sponsor for Onside på TV3+. Indsatsen er en del af den landsdækkende kampagne, der blev lanceret i sommeren 2015.

 • Nyhed

  Super saftig re-branding af Mads Bo og High on Life

  Danmarks juicemester Mads Bo og hans virksomhed High on Life har valgt Vulkan som ny samarbejdspartner til re-branding af hele organisationen. Vi ser frem til at hjælpe med at sprede ny energi og saftige budskaber til hele Danmark.

 • Nyhed

  Teatret Svalegangen træder ind på en ny digital scene

  En ny digital platform skal danne rammen om en bedre digital brugeroplevelse for teatrets besøgende. Vi har hjulpet som digitale rådgivere i opstartsfasen af projektet og klædt teatret på til en bedre og mere oplevelsesrig digital fremtid.

 • Nyhed

  Vulkan og Medskab indgår strategisk samarbejde

  Samarbejdet er et gensidigt makkerskab, hvor Medskab via forbrugerinddragelse skal hjælpe os med at kvalificere valg i forbindelse med markedsføring og produktudvikling, mens vi skal være medudviklere af Medskabs formater.

  Vi glæder os til at præsentere de første resultater.

 • Nyhed

  Hugo og de bæredygtige fiskedunser på eventyr i Fakta og SuperBrugsen

  Cimbric Fiskekompagni og Hugo har lanceret en række nye bæredygtige fiskeprodukter, der skal skabe fokus på at fisk er en vigtig del af børnenes madpakker. Vi har udviklet emballagekonceptet til produkterne i den eventyrlige serie.

 • Nyhed

  Husets Vin fortæller historier fra lokale restauranter i Rom

  Vi har i tæt samarbejde med Husets Vin udviklet nyt emballagekoncept og indsalgsmateriale til deres nye vin-serie. Vinen er udvalgt af lokale restauranter i Rom og kan allerede nu købes i både føtex og Bilka.

 • Nyhed

  Nye Hoptimist Supporters skal sprede gode vibrationer i Alka Superliga-klubberne

  Hoptimist har netop lanceret de nye Hoptimist Supporters. Vi har været med fra produktudvikling til udvikling af en landsdækkende lanceringskampagne. Vi er stolte over at bidrage til, at sprede glæde, optimisme og gode vibrationer blandt fans i hele Danmark.

 • Nyhed

  Nyt brandsite og e-commerce løsning til det nye danske interiør brand AYTM

  Vi har igangsat udviklingen af brandets digitale platform, der skal fungerer som inspirationsunivers og salgskanal til både b2b- og b2c-kunder. Vi ser frem til, at kunne præsentere første del af løsningen til efteråret.

 • Nyhed

  Byd velkommen til det nye, bæredygtige fiskebrand Havet's

  Vi har i samarbejde med Cimbric Fiskekompagni udviklet alt fra strategi, navngivning og koncept til identitet og emballagedesign. Allerede nu kan vi med stolthed fortælle, at de første produkter er i både Kvickly og Superbrugsen, og flere butikker er på vej.

 • Nyhed

  Designbrandet Hoptimist lancerer subbrandet Conny Brozek Collection

  Vi har lavet den visuelle identitet og skal fremadrettet stå for emballagekoncept, art direction, markedsføring og produktlancering. Vi glæder os til at vise resultatet.

 • Nyhed

  Det første år, har været et godt år for Vulkan

  Året har budt på både spændende opgaver og nye samarbejder. Derudover har vi udvidet familien med Theodor, Gry, Evi og Alberte.

  Vi ser frem til det kommende år!

 • Nyhed

  Nyt brandsite til den toneangivende arkitektvirksomhed Friis & Moltke

  I tæt samarbejde med Friis & Moltke har vi igangsat processen med at retænke deres digitale brand platform. Vi glæder os til at præsentere løsningen senere i år.

 • Nyhed

  Hoptimist styrkes internationalt med nyt brand- og e-commercesite

  Vi skal skabe en platform der udnytter dagens tekniske muligheder og møder målgruppen hvor de er. Fokus er på at inspirere og engagere fans over hele verden og samtidig skabe en ny og forbedret e-commerce oplevelse.

 • Nyhed

  En ny identitet og vision til den traditionsrige fiskeproducent Cimbric

  Vi har hjulpet Cimbric med at re-positionere sig fra hovedsageligt at være foodservice producent til også at entrere på consumer markedet. Vi glæder os til at vise hele casen.

 • Nyhed

  Vi har udviklet et nyt præsentationsværktøj til Realmæglerne i Aarhus

  Realmæglerne søgte en ny måde at kommunikere deres værdier og USP'er i lokalområdet. Vi hjalp dem med at definere og kommunikere dem i en brochure der skal bruges både offline og online.

 • Nyhed

  Ny e-commerce løsning overgår FC Midtjyllands egne forventninger

  I samarbejde med sportsbrandet Wunderelf lancerede vi i ultimo 2014, FCM’s nye e-commerce løsning. Målet var at skabe fornyet fokus på salg af merchandise. Allerede efter de første måneder er vi på linje med klubbens økonomiske målsætninger for den nye digitale platform.

 • Nyhed

  Viking Rubber Co. har valgt Vulkan til at udvikle strategi og koncept for deres 80-års jubilæum

  Fejring skal hylde de forgangne 80 år og vise at Viking Rubber Co. er klar til de næste 80 år. Vores opgave bliver samtidigt at gøre virksomheden mere synlig overfor det danske marked.

 • Nyhed

  AlbaBaby har valgt Vulkan til re-branding af deres internationalt anerkendte børnetøjsbrand

  Vi skal hjælpe med identitet, konceptudvikling, navngivning, storytelling, art direction m.m. Vi glæder os til at vise jer resultatet.

 • Nyhed

  På inspirationstur med Wunderelf og FC Midtjylland

  Vi er på inspirationstur til Grækenland (Panathinaikos vs. FCM) med FC Midtjylland og Wunderelf for at styrke vores samarbejde omkring både konceptudvikling og kommende e-commerce løsning.

 • Nyhed

  Ny intern kommunikationsløsning skal skabe plads til forskelle

  Vi skal hjælpe Muskelsvindfonden med at kommunikere deres strategi overfor deres medarbejdere på en ny og enklere måde. Målet er at skabe et større engagement og ejerskab for de overliggende mål og visioner.

 • Nyhed

  En ny brand vision og identitet for det fremadstormende sportsbrand Wunderelf

  I tæt samarbejde med Wunderelf har vi stået for brand strategi, brand identitet, produktudvikling, navngivning, marketing, sociale medier, website, e-commerce løsning, m.m.

 • Nyhed

  Vi har i samarbejde med Muskelsvindfonden igangsat en ideudviklingsprocess, der har til formål at finde nye måder at formidle budskabet om Plads til Forskelle.

 • Nyhed

  Vi er stolte af at kunne præsentere Gaffa som kunde

  Vi har i samarbejde med Gaffa, kvalificeret og udviklet på flere udviklingsmuligheder for Gaffa’s digitale platforme. Vi håber snart at kunne præsentere den nye digitale strategi.

 • Nyhed

  Vi har hjulpet vores venner fra Won Won med at udvikle deres digitale brand platform

 • Nyhed

  Vulkan og Apptitude skal i fællesskab udvikle ny innovativ produktkonfigurator til designbrandet Montana

  Produktkonfiguratoren udvikles til at starte med til tablets og browsere. Løsningen forventes lanceret i starten af 2015.

 • Nyhed

  Vi er stolte af at vi også i 2014 får lov til at hjælpe Bora Bora med markedsføring af deres fantastiske danseteater

 • Nyhed

  ByKato udvider deres digitale brand platform med e-commerce løsning

  Hermed bygger vi videre på det prisvindende brandsite bykato.com, som vi modtog en FWA Mobile Award for i 2013.

 • Nyhed

  Vi er glade for, at Vulkan fortsat skal være med til at styrke Sun Tours på sociale medier

  I tæt samarbejde med Sun Tours skal vi bygge videre på rejsebureauets sociale medie strategi.

 • Nyhed

  For 2. år i træk har vi været med til udvikle den største integrerede kampagne for økologi i Danmark nogensinde

  Vulkan bygger videre på sidste års store succes for Den Økologiske Uge. Vi ser frem til både at skulle hjælpe med online og offline markedsføring af kampagnen i 2014.

 • Nyhed

  Vi er stolte af at kunne sige velkommen til Vero Moda (Norge) som kunde.

 • Nyhed

  ME! ME! ME! og Muffins Deluxe bliver til Vulkan

  Vi kan endelig offentliggøre det nye navn og ikke mindst den nye konstellation. Vulkan er et brandingbureau, der arbejder med at definere og udvikle stærke brands og brandoplevelser på tværs af platforme.