Velkommen til Lytt Architecture

Velkommen til Lytt Architecture

Velkommen til Lytt – Vi har været brandrådgivere for to anerkendte danske arkitektvirksomheder i fusionen til en af landets største landskabstegnestuer

Hvordan positionerer man sig i markedet efter en fusion af to anerkendte og traditionsrige virksomheder? Og hvordan vælger man det rette navn til den nye fælles virksomhed? Sådan lød udfordringen fra de to tegnestuer GHB Landskabsarkitekter og Møller & Grønborg, da det stod klart at fusionen mellem virksomhederne ville blive en realitet i foråret 2020.

Ledelsens målsætning var at skabe en ny fælles ledestjerne og en klar brand strategi, der skulle sikre fremtiden og være med til at sammensmelte to kulturer på tværs af landet. Nye mål og visioner skulle samtidig kommunikeres igennem en ny visuel og verbal identitet.

Vi har været brandrådgivere i et forløb, hvor vi i tæt samarbejde med virksomhedens ledelse har identificeret den ideelle markedsposition og udviklet strategien for at indtage positionen. Forløbet bestod samtidig af et udviklingsforløb med navngivning som omdrejningspunkt, hvilket resulterede i det nye navn Lytt, der udspringer af en af virksomhedens grundfilosofier.

Lytt Architecture blev lanceret med stor succes for medarbejdere og arkitektbranchen den 23. juni 2020. Vi er stolte af at have været en del af rejsen og ser frem til det fortsatte samarbejde.

Læs mere på lytt.dk