Et lille passioneret team,
med stor erfaring.

Om os

Vi er et lille multidisciplinært team med +10 års erfaring med at skabe og genopfinde brands på tværs af platforme og medier. Vi kobler vores ekspertise med din. Det gør løsningerne stærke og langtidsholdbare.

Bureauet drives af de tre partnere Peter LaursenTom Nielsen og Mads Katholm. Tilsammen har partnerne bred erfaring indenfor strategi, design, teknologi og marketing. Både som selvstændigt bureau, samt erfaring fra anerkendte danske og internationale bureauer.

Altid målgruppen først

Rigtig mange produkter forsvinder lige så hurtigt som de er kommet. Vi tror på at hvis man vil skabe brands og produkter der rammer forbrugerne i maven og hjertet, skal man forstå hvad der driver dem og hvad der skaber værdi for dem. Vi kobler ting på nye måder og fordyber os i forbrugernes tanker og følelser. Med nøje planlagt brandoplevelser, som er både inspirerende, engagerende og relevant, er målet at ramme din målgruppe lige i hjertet.

Sammen skaber vi de historier, der giver oprigtig mening i forhold til dit brands værdier. Vi tror på, at det ikke er nok at tale til kunderne, men at man som brand skal stå for noget, der er værd at tale om. Det får målgruppen til at knytte sig følelsesmæssigt. Og det skaber tillid og loyalitet på den lange bane.

Vores kunder tæller både danske og internationale virksomheder, som vi hjælper med at skabe stærke brands og effektive websites.

Vi er stolte af at have modtaget en række anerkendte awards.

3

Mobile Excellence Awwwards + Google

3

Mobile Site Of The Year Awwwards, Nominee

3

Mobile Site Of The Week Awwwards

1

Mobile Of The Day FWA