Vi er på samme hold.
Os og jer.

Bureauet

Om os

Vi kobler vores expertise med din. Det gør løsningerne stærke og langtidsholdbare. Det samme gælder vores relationer med vores kunder.


Vulkan Bureau er et branding- og digitalbureau med hovedsæde på Aarhus Havn. Bureauet drives af de fire partnere Peter Laursen, Mathias Valentin, Tom Nielsen og Mads Katholm. Tilsammen har partnerne en bred erfaring indenfor branding, digital og social. Både som selvstændigt bureau, samt erfaring fra anerkendte danske og internationale bureauer. 

Altid målgruppen først

Vi kobler ting på nye måder, stiller nye spørgsmål og fordyber os i forbrugernes tanker og følelser. Målet er at ramme din målgruppe lige i hjertet. Med en nøje planlagt brandoplevelse, som er både inspirerende, engagerende og relevant.

Sammen skaber vi de historier, der giver oprigtig mening i forhold til dit brands værdier. Vi tror på at det ikke er nok at tale til kunderne, men at man som brand skal stå for noget der er værd at tale om. Det får målgruppen til at knytte sig følelsesmæssigt. Og det skaber tillid og loyalitet på den lange bane.

Vores kunder

Vores kunder er hovedsageligt brands inden for design, fødevarer og livsstil. Vi skaber løsninger, som gør deres produkter til en naturlig del af helt almindelige menneskers hverdag. Herunder kan du se et udpluk af nogle af de kunder vi har udviklet løsninger for.

Vi er stolte af at have modtaget en række anerkendte awards.

3

Mobile Excellence Awwwards + Google

1

Mobile Site Of The Year Awwwards, Nominee

3

Mobile Site Of The Week Awwwards

1

Mobile Of The Day FWA