Altid målgruppen.
Lige i hjertet.

Bureauet

Om os

Vi kobler vores ekspertise med din. Det gør løsningerne stærke og langtidsholdbare. Det samme gælder vores relationer med vores kunder.

Vulkan Bureau er et brandingbureau med hovedsæde på Aarhus Havn. Bureauet drives af de fire partnere Peter Laursen, Mathias Valentin, Tom Nielsen og Mads Katholm. Tilsammen har partnerne bred erfaring indenfor både branding og det digitale felt. Både som selvstændigt bureau, samt erfaring fra anerkendte danske og internationale bureauer.

Altid målgruppen først

Vi kobler ting på nye måder og fordyber os i forbrugernes tanker og følelser. Med en nøje planlagt brandoplevelse, som er både inspirerende, engagerende og relevant, er målet at ramme din målgruppe lige i hjertet.

Sammen skaber vi de historier, der giver oprigtig mening i forhold til dit brands værdier. Vi tror på, at det ikke er nok at tale til kunderne, men at man som brand skal stå for noget, der er værd at tale om. Det får målgruppen til at knytte sig følelsesmæssigt. Og det skaber tillid og loyalitet på den lange bane.

Vores kunder tæller både danske og internationale virksomheder, som vi hjælper med at skabe stærke brands og effektive websites.

Vi er stolte af at have modtaget en række anerkendte awards.

3

Mobile Excellence Awwwards + Google

3

Mobile Site Of The Year Awwwards, Nominee

3

Mobile Site Of The Week Awwwards

1

Mobile Of The Day FWA