Mads Bo
Høj på livet
Frugt
Stationery
Mobil
Back to the roots
Website

En platform, som rummer hele livsstilen

Med en skarptskåren struktur åbner vi for synergi mellem Mads Bos forskellige forretninger, som i dag består af High on Life, High on Juice og Mads Bo som selvstændigt brand. Her er intet perfekt – vi jagter ikke idealbilledet, men viser mennesker i naturlig bevægelse og friske råvarer i rigtige farver. Med smittende passion, simple opskrifter og troværdig, motiverende kommunikation sætter Mads Bo dermed al hokuspokus skakmat.

High on Life er ikke en ekstrem-kur, men en bevægelse mod en sundere livsstil. Noget, man er en del af og engagerer sig i. Derfor er de sociale medier alfa-omega. Vi inviterer forbrugerne ind i det saftige univers med vedkommende aktivering og relevant inspiration.

Rød tråd i grønt univers

På faste brandmanagement-møder tilpasser og justerer vi løbende for at sikre, at vi holder den røde tråd. Vi har skabt overblik, spottet nye muligheder og sikret en høj skalerbarhed, som gør det nemmere, hurtigere og billigere at igangsætte nye initiativer og sågar produktlinjer. Og det er ikke uvæsentligt i et galopperende marked, hvor forbrugerne forføres af snart det ene, snart det andet. Mads Bo ved man heldigvis, hvor man har.

Tom Henning Nielsen

Har du brug for at redefinere din position i markedet?

Ingen opgaver er ens, men de starter alle sammen med at vi mødes. Ring eller skriv til os for en uforpligtende snak. Vi er altid klar på at lytte eller dele ud af vores erfaringer.

Se mere