High on Life

Høj på livet – helt nede på jorden

Såkaldte sundhedsguruer hænger på træerne. Så vil de det ene, så vil de det andet. High on Life er ikke en modedille. Her er målet blot at få os til at tage ansvar og bruge vores sunde fornuft. Vi har hjulpet med stærk positionering og et skalerbart visuelt univers.

High on Life

Problemet med de selvudnævnte sundhedsguruer er ikke manglen på tilhængere. Folk står i kø for at hægte sig på den nyeste dille i håbet om øget energi og evig ungdom. Men diller er døgnfluer. Sådan er det ikke med Mads Bo og High on Life. Vi har hjulpet ham med at positionerer sig som et autentisk brand med solide værdier.

Jordforbindelsen intakt

Vores opgave har været at gennemsyre brandet med Mads Bos originalitet. Vi har lyttet og set ham i øjnene. Sammen har vi defineret værdier og visioner. Vi har været fluen på væggen ved forbrugerevents, gransket brugen af sociale platforme og studeret konkurrenternes gøren og laden. Det har alt sammen ført til et visuelt univers, som hylder det oprigtige. High on Life er blevet stærkt positioneret, og Mads Bo er blevet et brand i sig selv – juicemesteren over dem alle – som netop brander High on Life.

En platform, som rummer hele livsstilen

Med en skarptskåren struktur åbner vi for synergi mellem Mads Bos forskellige forretninger, som i dag består af High on Life, High on Juice og Mads Bo som selvstændigt brand. Her er intet perfekt – vi jagter ikke idealbilledet, men viser mennesker i naturlig bevægelse og friske råvarer i rigtige farver. Med smittende passion, simple opskrifter og troværdig, motiverende kommunikation sætter Mads Bo dermed al hokuspokus skakmat.

High on Life er ikke en ekstrem-kur, men en bevægelse mod en sundere livsstil. Noget, man er en del af og engagerer sig i. Derfor er de sociale medier alfa-omega. Vi inviterer forbrugerne ind i det saftige univers med vedkommende aktivering og relevant inspiration.

Rød tråd i grønt univers

På faste brandmanagement-møder tilpasser og justerer vi løbende for at sikre, at vi holder den røde tråd. Vi har skabt overblik, spottet nye muligheder og sikret en høj skalerbarhed, som gør det nemmere, hurtigere og billigere at igangsætte nye initiativer og sågar produktlinjer. Og det er ikke uvæsentligt i et galopperende marked, hvor forbrugerne forføres af snart det ene, snart det andet. Mads Bo ved man heldigvis, hvor man har.

“Hvis man vil være blandt de bedste, må man bruge de bedste. Mit langvarige samarbejde med Vulkan Bureau har været en rigtig god oplevelse. De er nogle gode fyre med nogle gode værdier. Takket være deres store indsigt fremstår High on Life i dag super professionelt.”

Mads Bo, Stifter og Indehaver af High on Life

Kontakt

Ønsker du at høre mere om vores arbejde eller services? Kontakt os venligst på tlf. 42428052 eller kontakt@vulkanbureau.dk og lad os holde et uforpligtende møde vedr. dine udfordringer.