Hoptimist.com

Brandsite og e-commerce i én samlet løsning

Historien om Hoptimisterne begynder i 1968. Hoptimist er siden dengang blevet en verdensomspændende succes, og behovet for digitale salgskanaler og ikke mindst synlighed for brandet er blevet større. Vi har hjulpet dem med at skabe en digital brand platform, der samler både deres brandsite og e-commerce i én stærk og fleksibel løsning.

Hoptimist.com

Vi leverede

Digital strategi, UX, design, webudvikling, løbende overvågning

Kundens situation

Brandet oplevede stigende behov for at servicere kunder med inspirationsmateriale, overblik over det fulde sortiment og ikke mindst et sted folk kunne få den fulde historie om brandet og dets historie. Hoptimists ønske var derfor en platform, der kunne imødekomme disse behov, men som ikke satte for mange begrænsninger, hverken visuelt eller teknisk. Samtidigt var det en oplagt mulighed for at opjustere den digitale forretning og re-tænke deres e-commerce ind i løsningen.

Løsningen

Vi har leveret en custom Umbraco løsning, der imødekommer Hoptimists behov for fleksibilitet, skalerbarhed og sikkerhed. Udover at kunne håndtere et væld af muligheder, integrerer den til en Shopify e-commerce løsning, hvilket betyder, at bla. checkout bliver håndteret af Shopify, uden forbrugeren får opfattelsen af at forlade brandsitet.

Kontakt

Ønsker du at høre mere om vores arbejde eller services? Kontakt os venligst på tlf. 42428052 eller kontakt@vulkanbureau.dk og lad os holde et uforpligtende møde vedr. dine udfordringer.