Hoptimist

Klassiker relancerer glæden

Da Gustav Ehrenreich tilbage i 1960’erne designede sin Hoptimist, blev den hurtigt en international bestseller. Siden gik den i glemmebogen som et kært barndomsminde. Vi har hjulpet med den succesfulde relancering af brandet, og hundredevis af hoppende familiemedlemmer er kommet til.

Hoptimist

Hvad der i sin tid startede som otte klassiske Hoptimister, er i dag udvidet til massevis af produktuniverser, mere end 300 varianter og et forhandlernetværk over hele verden. Hoptimisterne har i dén grad taget et højdespring ind i en ny æra, og vi har været – og er fortsat – med på sidelinjen hele vejen igennem.

De gamle værdier vækker stadig glæde

Hoptimisterne var oprindeligt et forsøg på at skabe glæde, håb og optimisme i en tid præget af uroligheder. De glade farver, de runde udtryk og de ukuelige hop fik smilene frem vidt og bredt. Derfor har vi selvfølgelig bygget rebrandingen på det gode humør og skabt en fortælling, som både vækker nostalgi og nysgerrighed. 

Hoptimist Logo
Hoptimist i værkstedet
Hoptimist Figurtegning
website

Tidssvarende strategi og identitet

Relanceringen forudsatte et skalerbart koncept med en stærk rød tråd. Derfor findes der i dag Hoptimister til den designbevidste minimalist, den inkarnerede fodboldfan, til julebordet og påskebordet, til studenten og golfspilleren, uden at det overordnede koncept falder til jorden. Med fokus på de oprindelige værdier, den lange designhistorier og de stolte, danske håndværkstraditioner støtter vi op om de mange produktlanceringer med effektfulde kampagner, presse – og marketingmaterialer.

Fod på fjederen

Vi er med fra første skitse, til produktet står på hylden i butikkerne. Vi har overblikket, når de forskellige produktuniverser udfoldes på tværs af platforme og medier, og når nye tendenser og åbninger viser sig i markedet. Det er vores opgave at sikre synergien og den røde tråd, så skalerbarheden ikke løber løbsk. Det har gjort Hoptimist til en global bestseller igen.

Woodtop
Malet

Kontakt

Ønsker du at høre mere om vores arbejde eller services? Kontakt os venligst på tlf. 42428052 eller kontakt@vulkanbureau.dk og lad os holde et uforpligtende møde vedr. dine udfordringer.