Værksted
Ehrenreich
Tegning

Emballage design

Igennem de sidste 10 år har vi stået for emballager til alle de forskellige produkter, serier og koncepter som Hoptimist har udviklet. Nedenstående er et eksempel fra den seneste klassiske serie, som står ude i butikkerne lige nu.

Fod på fjederen

Vi er med fra første skitse, til produktet står på hylden i butikkerne. Vi har overblikket, når de forskellige produktuniverser udfoldes på tværs af platforme og medier, og når nye tendenser og åbninger viser sig i markedet. Det er vores opgave at sikre synergien og den røde tråd, så skalerbarheden ikke løber løbsk. Det har blandt andet været medvirkende til at Hoptimist er blevet en global bestseller igen.

Maling
Wood

Et visuel stærkt brandsite med integreret e-commerce platform

Vi er særlig stolte af denne løsning som er en perfekt balance imellem et brandsite og en super simpel e-commerce platform. Vores custom udviklede Umbraco-løsning giver Hoptimist uanede muligheder for visuelt at folde deres brand og koncept ud, samtidigt med at sammenspillet imellem Umbraco og Shopify gør at de har en stærk og fleksibel e-commerce platform.

website
Tom Henning Nielsen

Har du brug for at redefinere din position i markedet?

Ingen opgaver er ens, men de starter alle sammen med at vi mødes. Ring eller skriv til os for en uforpligtende snak. Vi er altid klar på at lytte eller dele ud af vores erfaringer.

Se mere