Nordisk Krabbe Kompagni

Danske kvalitets krabbeprodukter

Nordisk Krabbe Kompagni opstod i 2016 i et samarbejde mellem Jeka Group og verdens størsteproducent af taskekrabber, nemlig norske Hitramat. Vi har hjulpet med at skabe en stærk brandfortælling og en skalerbar visuel identitet, der skal bakke brandet op på det globale marked.

Nordisk Krabbe Kompagni

Vi leverede

Brand strategi, brand identitet, brandfortælling, retail-koncept

Kundens situation 

Jeka Group og Hitramat ønskede at styrke lanceringen af deres nye samarbejde. Til det havde de behov for at opbygge et stærkt brand, der kunne være med til at positionere Nordisk Krabbe Kompagni på det globale marked. Samtidig havde de et ønske om, at kunne tilbyde nye og eksisterende samarbejdspartnere et nyt og spændende retail-koncept fra krabbesæsonens start.

Løsningen

Vi har leveret en stærk brandfortælling og en skalerbar visuel identitet, der skal være med til at bakke brandet op på det globale marked. Derudover har vi udviklet et skalerbart retail-koncept, der kan tilpasses brandets forskellige markeder.

Krabbekløer

Kontakt

Ønsker du at høre mere om vores arbejde eller services? Kontakt os venligst på tlf. 42428052 eller kontakt@vulkanbureau.dk og lad os holde et uforpligtende møde vedr. dine udfordringer.