Effektiv branding og marketing, som rammer din målgruppe lige i hjertet.
Branding. Digital. Social.

Bureauet

Et lille og dedikeret team

Vi er på samme hold. Vi kobler vores expertise med din, og det gør vores løsninger stærke og langtidsholdbare. Det samme gælder vores relationer med vores kunder.

Vulkan Bureau drives af de fire partnere Peter Laursen, Mathias Valentin, Tom Nielsen og Mads Katholm. Tilsammen har vi en bred erfaring indenfor branding, digital og social. Både som selvstændigt bureau, men også erfaring fra anerkendte danske og internationale bureauer. 

Altid målgruppen først

Vi kobler ting på nye måder, stiller nye spørgsmål og fordyber os i forbrugernes tanker og følelser. Målet er at ramme din målgruppe lige i hjertet. Med en nøje planlagt brandoplevelse, som er både inspirerende, engagerende og relevant.

Sammen skaber vi de historier, der giver oprigtig mening i forhold til dit brands værdier. Vi tror på at det ikke er nok at tale til kunderne, men at man som brand skal stå for noget der er værd at tale om. Det får målgruppen til at knytte sig følelsesmæssigt. Og det skaber tillid og loyalitet på den lange bane.

Vores kunder

Vores kunder er hovedsageligt brands inden for design, fødevarer og livsstil. Vi skaber løsninger, som gør deres produkter til en naturlig del af helt almindelige menneskers hverdag. Herunder kan du se et udpluk af nogle af de kunder vi har udviklet løsninger for.

De Danske Gærfabrikker
Arla
Hoptimist
RealMæglerne
Muskelsvindfonden
Steff Houlberg
Økologisk Landsforening
Montana
FDM Travel
Havet's
Kreafunk
GAFFA
Vero Moda
Jeka Group
Kebe