Sådan rammer vi
din målgruppe.

Branding

Vi former og aktiverer brands og produkter med indsigt, vision og nøje planlagt implementering. Den rigtige brand strategi, manifesteret i en unik visuel identitet og storytelling, er ingredienserne i en autentisk brandplatform, der driver virksomheden fremad.

Digital

Vi tænker, designer og udvikler moderne digitale brandoplevelser. Brandsites, kampagnesites, digital marketing og interaktive oplevelser. Vi forlænger brandet ind i den digitale verden og leverer digitale brandoplevelser på tværs af platforme og alle former for devices.

Social

Os, dig og alle andre. Alting er socialt. Vi ved, hvordan man engagerer, inspirerer og aktiverer din målgruppe. Facebook, Instagram og andre sociale platforme. Det handler om at skabe relevant og engagerende storytelling, der folder brandets værdier ud for forbrugerne og inspirerer på tværs af platforme, både online og offline.

  • SoMe Strategi
  • SoMe Identitet
  • Indholdsskabelse
  • SoMe Management
Peter Laursen

Vi skaber stærke brands og effektive websites

Ingen opgaver er ens. Størrelsen på din virksomhed, dit team eller den aktuelle udfordring, I står overfor, er blandt andet afgørende for, hvordan vi forholder os til udviklingen af opgaven. Vi sammensætter altid processen i fællesskab udfra jeres behov.

Se mere