Nyhed

Vulkan styrker tilstedeværelsen med nyt kontor i Viborg

Vulkan-Viborg

Efter 12 år med base i Aarhus etablerer Vulkan sit andet kontor med adresse i centrum af Viborg. Målet er at komme endnu tættere på eksisterende og nye kundesamarbejder.

– Gennem de seneste år har vi på tværs af midtjylland oplevet større og større interesse for vores ekspertise i branding og positionering af ejerledede virksomheder. Derfor har det længe været på ønskelisten at styrke bureauets fysiske tilstedeværelse i området, siger Søren Schriver, bestyrelsesformand i Vulkan.

– På trods af at online-møder er blevet en naturlig del af hverdagen, så møder vi et stigende behov fra vores kunder om, at have rådgivningskræfterne tæt på, når der løbende skal sparres omkring positionering af produkter eller virksomheden. En tendens der harmonerer rigtig godt med vores hands-on tilgang til brandudvikling.

Viborg var det oplagte valg

Det er ikke helt tilfældigt, at valget er faldet på den midtjyske domkirkeby. For to år siden flyttede en af Vulkans tre partnere, Peter Laursen, tilbage til barndomsbyen Viborg efter 14 år i Aarhus og lidt over et år på det internationale bureau AKQA i London. De seneste 10 år har været som partner i Vulkan, hvor han nu skal stå i spidsen for etablering af bureauets nye Viborg-kontor.

– Det har været en stor fornøjelse at vende hjem til Viborg og komme tættere på det lokale erhvervsliv. Jeg har længe set frem til at kunne slå dørene op til vores nye kontor og bringe vores 12 års erfaring og ekspertise i brandudvikling for ejerledede virksomheder i spil i byen, siger Peter Laursen.

– Viborg og omegn har en solid base af ambitiøse virksomheder med et kæmpe potentiale. Heriblandt en lang række ejerledede virksomheder, der formår at gøre det rigtig godt både nationalt og internationalt. Det er profitable vækstpotentialer som disse vi gerne vil være med til at understøtte i Vulkan. Vi brænder for at arbejde med ejerledede virksomheder, der bobler af ideer og visioner, som vi kan hjælpe med at målrette mod forbrugere og kunder i Danmark og udlandet.

Tæt på erhvervslivet i hjertet af Viborg

Det nye kontor har adresse i House of Industry, som er placeret i banebyen, der er en ny bydel i Viborg bymidte. Det betyder at Vulkan fremover kommer til at dele kontor med en række spændende Viborg-virksomheder, samt den lokale erhvervsorganisation Business Viborg.

– Vi ser frem til at byde nye og eksisterende kunder velkommen på det nye kontor, samt at komme ud og lære endnu flere af Viborg og omegns ejerledede virksomheder bedre at kende. Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang, afslutter Peter Laursen.

Kort om Vulkan

Vulkan er et brandudviklingsbureau med ekspertise i at hjælpe vækstmodne SMV’er med at styrke deres markedsposition og skabe øget brandloyalitet. Bureauet har eksisteret siden 2010 og er stiftet af de tre erfarne brand- og forretningskonsulenter Tom Nielsen, Mads Katholm og Peter Laursen.

Siden 2020 har Søren Schriver været tilknyttet Vulkan som rådgiver og indtrådte i 2022 som bestyrelsesformand for virksomheden, hvor han holder et skarpt øje med at bureauets arbejde formår at realisere kundernes kommercielle målsætninger.

Søren har en lang og solid historik i dansk erhvervsliv, 24 år som CEO for Hummel, og den seneste årrække har han spillet en aktiv rolle i flere danske ejerledede virksomheder. Bl.a. som medejer og bestyrelsesmedlem i virksomheder som Lakrids by Bülow, Bisgaard Sko og Designers Company / MENU. 

Eventuelle spørgsmål eller forespørgsler kan henvendes til Peter Laursen på peter@vulkanbureau.dk eller tlf. +4542428052

Skab vækst. Helt enkelt.™

Aarhus
Vestergade 49B
8000 Aarhus C

Viborg
Erik Ejegods Vej 16, 2

8800 Viborg

Kontakt
+45 42 42 80 52

kontakt@vulkanbureau.dk

Cookie- og privatlivspolitik — Copyright © Vulkan — CVR 35631496