Artikelserie

Få mere forretning ud af dine eksisterende produkter

Alt for mange design- og møbelprodukter opnår aldrig deres fulde potentiale. I denne artikelserie stiller vi skarpt på hvad du som virksomhed kan gøre for at give nyt liv til de produkter, som du allerede har investeret tid og ressourcer i at skabe.

Det er sin sag hele tiden at holde sig både aktuel og attraktiv med en målgruppe, der er i konstant bevægelse. Nye æstetiske trends, et uomgængeligt fokus på bæredygtighed og evigt voksende teknologiske muligheder. Det er hverdagen for de fleste design- og møbelbrands.

Det har naturligt forårsaget at produktudvikling har fået en større og vigtigere rolle for alle virksomheder i branchen. Der er sjældent tid til at sidde stille i egen stol. Det kaster en masse positive resultater af sig i form af stærkere produktsortimenter, agile produktionssetups og et højere innovationsniveau.

Pedistal_tight_1280x1600

Investér i dine bestsellere og gør dem til klassikere. Nogle gange tager det tid at nå til tops og skabe en succes.

Der er penge at spare og endnu flere at tjene

Bagsiden af det høje tempo er, at man glemmer at holde fokus på det der allerede virker. At forbedre de produkter man allerede har investeret mange ressourcer og penge i at udvikle. Det betyder at man ikke får høstet det fulde udbytte af et godt stykke arbejde.

Med denne artikelserie ønsker vi at give dig fornyet fokus og styrke til, at positionere dine eksisterende produkter stærkere i din målgruppes bevidsthed og derved sikre et større udbytte af noget du allerede har skabt.

I serien af artikler kigger vi nærmere på 4 væsentlige emner:

For at skabe nye perspektiver og sikre relevansen for dig og din virksomhed, har vi inviteret en række interessante og erfarne personligheder med ombord, når vi dykker ned i potentialerne.

Hvorfor investere i eksisterende produkter?

Hør Søren Schriver fortælle om, hvorfor du skal overveje potentialet i at investere i dine eksisterende produkter, når du arbejder med produktudvikling. Søren er bestyrelsesformand og medejer af design- og møbelbrandet MENU og har derudover aktive roller i virksomheder som Bisgaard Sko og Lakrids by Bülow.

Sæt dig godt tilrette og modtag hele artikelserien i din indbakke.

— Artikler
Drop1_2560x1600

Den simple vej til et højere profitniveau

Kommer_snart_2560x1600

Skab fornyet relevans for dine bestsellere

Kommer_snart_2560x1600

Giv nyt liv til gode produkter

Kommer_snart_2560x1600

Hvorfor knækker salgskurven?

Vulkan_2021-06-1118230

Motiveret til 30 minutters uforpligtende potentialeafklaring?

Har du et ønske om, at få et større udbytte af dine eksisterende produkter, så lad os tage en indledende snak om hvor potentialet kunne ligge i din virksomhed.

Brandudvikling for ejerledede SMV’er.

Vestergade 49B
8000 Aarhus C

+45 42 42 80 52
kontakt@vulkanbureau.dk

Copyright © Vulkan

View